Contáctanos


Masia Can Clarens s/n

08471 Vallgorguina
Tel. 93 867 91 95
Mòbil: 600 58 59 90
El seu formulari no compleix amb els següents criteris: Tots els camps (marcats amb asteriscs) han d'estar plens i el seu contingut ha de ser vàlid.
Si us plau ompli tots els camps amb *.
L'adreça de correu no és vàlida.
El tipus d'arxiu/s adjunt/s és erroni o no compatible.
  • Nom*
  • Telèfon*
  • Correu electrònic*
  • Missatge*
  • * obgatori
Can Clarens com a centre d'educació ambiental us proposa un seguit d'activitats i sortides.

Educació Primària

Des de aquesta pàgina podreu accedir a les nostres programacions d'activitats i sortides
d'un dia així com a les estades o colònies que us podem oferir pels nens i nenes d'educació primària.

Observar els animals que viuen a la granja i conèixer les seves característiques (que mengen, on viuen ...) conèixer el bosc i els seus entorns, amb la combinació de jocs, cançons, diàlegs, petits treballs i altres activitats conjuntes entre tots el joves.

Afavorir l’observació, l’anàlisi i la reflexió sobre la granja tradicional com a espai productiu i al mateix temps potenciar  el coneixement i el contacte directe  amb els animals que hi viuen i amb el bosc.

Sortides i activitats a Can Clarens per a un dia

Colònies i estades temàtiques - La vida a pagès

El programa d’activitats consta de quatre mòduls a partir dels quals es treballen els diferents continguts de “La vida a pagès”. Els continguts d'aquest programa estan dirigits a nens i nenes dels cicles inicial, mitja i superior.

Colònies i estades temàtiques - El carnestoltes

El programa d’activitats consta de quatre mòduls a partir dels quals es treballen les festes, les tradicions i les velles costums. L’objectiu de les activitats és el d’oferir un seguit d’experiències, que permetin conèixer i interpretar les tradicions populars. Els continguts d'aquest programa estan dirigits a nens i nenes dels cicles inicial, mitja i superior.

Colònies i estades temàtiques - La prehistòria

Prenent com a centre d’interès el dolmen de Pedra Gentil s’han elaborat uns mòduls d’activitats relacionades amb aspectes i costums de la prehistòria. Els continguts d'aquest programa estan dirigits a nens i nenes dels cicles inicial, mitja i superior.

Colònies i estades temàtiques - El mon del circ

El programa d’activitats consta de quatre mòduls a partir dels quals es treballen els
diferents aspectes i àmbits del món del circ. L’objectiu dels tallers és el d’oferir una sèrie d’experiències, que permetin conèixer i interpretar la realitat del món del circ. Els continguts d'aquest programa estan dirigits a nens i nenes dels cicles inicial, mitja i superior.