Contacti’ns


Masia Can Clarens s/n

08471 Vallgorguina
Tel. 93 867 91 95
Mòbil: 600 58 59 90
El seu formulari no compleix amb els següents criteris: Tots els camps (marcats amb asteriscs) han d'estar plens i el seu contingut ha de ser vàlid.
Si us plau ompli tots els camps amb *.
L'adreça de correu no és vàlida.
El tipus d'arxiu/s adjunt/s és erroni o no compatible.
  • Nom*
  • Telèfon*
  • Correu electrònic*
  • Missatge*
  • * obgatori

Casa de Colonies

A Can Clarens, masia que data del any 1776, hi trobareu la nostre casa de colonies i centre d’educació ambiental, amb capacitat per allotjar fins a 82 persones, al bell mig del parc del Montnegre, a Vallgorguina. Tot ho trobareu a Catalunya, un lloc perfecte per fer turisme i pasar la millor estona amb la familia y amics al millor preu.

Un espai natural de gran valor ecològic per la seva gran varietat d’espècies vegetals i animals, així com per la bellesa i el interès que desperten el seus paisatges.

La nostra casa de colonies es troba a un entorn privilegiat de Catalunya, que resultarà perfecte tan per a excursionistes i ciclistes, com per a venir a practicar l’equitació o a fer unes animades partides de “paint ball”, entre moltes d’altres activitats lúdiques, esportives, gastronòmiques i culturals, que tindreu per escollir si ens veniu a conèixer.

A Can Clarens, es ve a gaudir de la pau, la tranquilitat i de la naturalesa que una casa de colonies com la nostra pot oferir, ja sigui durant els dies de les vacances o en escapades ràpides de cap de setmana. Sempre es podrá gaudir del bon temps a la nostre llar.

A les instal·lacions de la nostre casa de colonies, hi trobareu lloc per a 10 dormitoris, amb una capacitat per a 6, 10 i 12 persones, el nostre menjador amb capacitat per a 88 comensals i cuina pròpia, sala amb una llar de foc i televisió per a époques d'hivern, diferents sales d’activitats, biblioteca, piscina, zona de pícnic, barbacoa, 2 pistes de “paint-ball”, un camp de futbol reglamentari, mini-bàsquet, taules de ping pong, la granja, l’hort i els nostres conreus...

A només 6 km de la nostre casa de colonies, s’hi troba l’hospital de St. Celoni, que compleix amb servei d’urgències durant les 24 hores del dia per a cualsevol urgencia médica que es requereixi.

Si voleu contactar amb nosaltres, ja sigui per fer una reserva o per sol·licitar-nos més informació sobre la nostre casa de colonies i sobre les nostres estades de turisme rural per a grups, no dubteu en trucar-nos al (+34) 600 585 990, o si preferiu, també podeu escriure’ns un correu electrònic a la següent direcció: info@canclarens.cat.

Comparteix la nostra casa de colonies a Catalunya